00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Maak je GitaarPro programma compleet!

ALLEEN VANDAAG VOOR MAAR €47,-! 

(In plaats van €147,-)

Video Aspect Ratio: 4:1

 

UNIEK in Nederland: Levenslang toegang!

Voor het eerst in de geschiedenis van Muziekschool.nl krijg je de kans om het GitaarPro programma te volgen voor het eenmalige bedrag van €197,- €147,-!

ALLEEN VANDAAG VOOR €47,-

"Ontdek hoe je zonder enige ervaring, binnen 20 weken vloeiend je favoriete nummers op de gitaar kunt leren spelen"

Rutger ten Hove

Muziekleraar 

"De kracht van akkoorden!"

Jij wilt graag gitaar leren spelen en je vraagt je misschien af of ik je daarbij kan helpen? Natuurlijk kan alleen jij dat bepalen, maar ik deel graag de feiten met je op deze pagina.

" Je sluit je aan bij ruim 10.000 cursisten "

Ik speel al ruim 10 jaar gitaar, treed veel op en sinds 2009 geef ik ook gitaarles.


Dagelijks ontvang ik inspirerende succesverhalen, enkele daarvan deel ik verderop met je op deze pagina. Door alle feedback is het programma helemaal geoptimaliseerd, zodat jij zo eenvoudig en snel mogelijk gitaar leert spelen, op een leuke manier!


" Gitaar leren spelen hoeft écht niet moeilijk te zijn "

Herken jij jezelf hierin?

 • heb je nog nooit een gitaar aangeraakt?
 • of heb je lang geleden wel eens gitaarles gehad?
 • denk je dat mooi gitaar kunnen spelen niet voor jou is weggelegd?
 • wil je heel graag liedjes spelen, maar denk je dat je niet genoeg tijd hebt?
 • denk je dat het te moeilijk of te saai zou zijn?
 • denk je dat je geen talent hebt om altijd de nieuwste liedjes te spelen?
 • denk je dat het veel te lang duurt om mooi gitaar te kunnen spelen?
 • denk je dat het veel te duur is?
 • heb je geen zin in de verplichting van elke week naar de muziekschool te gaan?
 • bezit je nog helemaal geen gitaar?
 • of heb je wel een gitaar, maar staat deze te verstoffen in de woonkamer?
Ik bied een programma aan, waarin je op een leuke en begrijpelijke manier leert gitaar spelen, in je eigen tijd en tempo.

" Waarom is dit GitaarPro Programma zo populair? "

" In dit GitaarPro programma leer je: "

 • 10 essentiele basisvaardigheden om op een goede en snelle manier gitaar te leren spelen, wat je minimaal 50% van de tijd scheelt
 • De grootste valkuil bij het beginnen met leren gitaar spelen die 8 van de 10 mensen gegarandeerd maken
 • De 14 meest voorkomende akkoorden en 8 basisslagen om deze aan te slaan
 • In totaal bijna 50 populaire en veel aangevraagde gitaar liedjes spelen
 • 3 cruciale tips met betrekking tot je houding, waardoor je rugpijn en een verkeerd aangeleerd spel leert voorkomen
 • Hoe je eenvoudig en snel kunt tokkelen, zonder zere vingers te krijgen
 • Eens en voor altijd op een makkelijke manier uitgelegd hoe tablatuur nu eigenlijk werkt
 • Twee essentiele vaardigheden om in een band te spelen of zang te begeleiden, die je in minder dan een uur onder de knie kunt krijgen

Ervaringen van onze cursisten:

Renée Dijkstra

"Ik ben Renée Dijkstra. Ik heb altijd de gitaar een mooi instrument gevonden en mijn ideaal was en is nog steeds om tijdens een kampvuur lekker gitaar te kunnen spelen

Ik kan al meerdere liedjes spelen inmiddels, zoals veel van Jan Smit, Guus Meeuwis en Elvis, momenteel ben ik bezig met Jolene. Ik zou nog veel meer liedjes willen leren! Vooral met tokkel, dat vind ik zo leuk :)

Deze cursus is erg overzichtelijk en alles gebeurt stapje voor stapje waardoor je alles goed kunt volgen. Ik heb met veel plezier jullie cursus gevolgd en jullie moeten vooral zo goed door blijven gaan!!"


Wim Caminada

"Ik ben Wim Caminada, 64 jaar, ik woon in Heteren en ben al 4 jaar met pre-pensioen. Vanaf mijn tienertijd bezit ik een gitaar. Ik heb nooit noten leren lezen. Toen ik 10 jaar was mocht ik van mijn ouders op muziekles. Die lessen hebben niet lang standgehouden. Ik had te weinig geduld, het ging mij allemaal te langzaam.

Door deze cursus ben ik opnieuw geïnteresseerd geraakt om het draadje weer op te pakken en ik vind het erg leuk dat dat nog steeds kan, zoals ik heb gemerkt. Het gaat rustig op eigen tempo en je kunt er aan werken wanneer je zin hebt en/of tijd. Tevens heb je een vraagbaak voor zaken waar je tegen aanloopt. Ook de videofragmenten zijn leerzaam. 

Vriendelijke groet, Wim Caminada"

Coco Terra van Palmhoven

"Ik ben Coco Terra van Palmhoven 11 jaar en wil het leren omdat ik van muziek houd. Mijn vader, die ook gitaar speelt, heeft mij geholpen.

Ik kan een paar liedjes spelen (Guus Meeuwis - dit is de nacht en Roar van Katy Perry). Ik heb anderen al de cursus aangeraden omdat ik het een leuke cursus vond en het tempo ook goed was. Ik ben nu bezig om de cursus te herhalen. Groetjes, Coco Terra"

Celia Nitrauw-Dul

"Ik ben Celia en ben 32. Ik wilde gitaar spelen omdat ik dmv muziek goed in contact kan komen met mijn emoties. Daarbij wil ik graag mijn dochter op de gitaar begeleiden bij de liedjes die zij op school leert.

Het is een goed opgezette cursus waarin je de basis van het gitaarspelen zeker kunt leren. Nadat de basis gelegd is moet je veel oefenen en uitproberen om jezelf verder te ontwikkelen in het spelen. Dit vind ik ook leuk aan de cursus omdat het je uitnodigt om jezelf te blijven ontwikkelen. Ik zou het dan ook zeker aan anderen aanraden."

Casper

"Ik ben een student van 20 en ik studeer in Amsterdam. Ik wou altijd al gitaar leren spelen. Gitaarmuziek klinkt naar mijn idee altijd mooi en goed en dan is het helemaal geweldig als je dat zelf kan spelen. En het is gewoon leuk om na een dagje studeren even een uurtje muziek te maken op je gitaar.

Ik kan de intro en de coupletten van Michel - Anouk spelen. Dus alleen het tokkelen. Ook kan ik het deuntje van Nirvana - Come as you are. De intro van Guus Meeuwis - Het is een nacht ook, alleen die gaat nog niet zo soepel. Ik ben pas bij lesweek 5-6 en ik speel zelf ook nog maar een paar weken. Maar ik vind de achtergrond informatie en het 'huiswerk' van de lessen dat je kunt spelen er goed bij passen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd in de filmpjes en je kunt alles rustig nalezen in het e-book. Dus ik zou het zeker iemand anders aanraden. Ik vind het een hele leuke en interessante cursus tot nu toe. Ik zou zeggen hou het vol :)!"

Judith Brand

"Ik ben nog bezig met de cursus en kijk de filmpjes nog steeds. Ik vind het leuk om liederen te kunnen zingen met gitaar als ik met mijn huisgenoten aan het zingen ben. Ik speel namelijk voornamelijk met akkoorden, dus niet specifieke liedjes.

De filmpjes zijn kort en eenvoudig. Makkelijk om jezelf gitaar te leren spelen met eenvoudige liedjes om te leren spelen. Leuke cursus!"

Celina Schifferstein

"Ik wilde graag gitaar leren spelen omdat ik dat van jongs af aan al een super instrument vind. Ik kan al wat liedjes spelen zoals Micheal van Anouk, All of me van John Legend en een aantal soundtracks .

Alle onderdelen komen in de cursus voor en je kan het lekker in je eigen tempo leren. Ik vind het fantastisch dat ik door jou cursus eindelijk gitaar heb leren spelen.

Top!"

Karin Schallenberg

"Ik heb de cursus aangeschaft voor mijn zoontje Milan. Hij is nu 11 jaar (24-07-2003). Hij wilde gitaar leren spelen omdat zijn stiefvader ook gitaar speelt en hij wilde dat ook kunnen.

Hij speelt onder andere "All of me", "Heaven's door", "Sweet home Alabama", "Get lucky", "Biljonair" etc. Hij heeft verschillende dingen geleerd zoals akkoorden aanslaan in een ritme en tokkelen."

Oetse Hofsteenge

"In mijn jeugd heb ik al wel eens een paar akkoorden geleerd en 'House of the rising sun' (Animals) gespeeld. Door huwelijk, kinderen en werk is de gitaar blijven liggen en uiteindelijk verkocht. Maar de belangstelling is nooit verdwenen.

Ben echt bezig met het opnieuw oefenen van de akkoorden en de aanslag. Begin nu aan maand 2. Ben heel blij met de cursus, het is duidelijk en bouwt mooi op. Een echte aanrader voor anderen. Ben er in ieder geval heel blij mee. Dank je wel. En dank voor je belangstelling. Met vriendelijke groet, Oetse"

Aanbieding GitaarPro Programma

Alleen vandaag!

Van €147,- voor €47,-!

Webshop Keurmerk: Niet tevreden, geld terug

Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk en wij worden vrolijk van enthousiaste leerlingen die vooruitgang boeken! Wij willen je daarom uitdagen om het gewoon eens 30 dagen lang risicoloos uit te proberen. Bekijk een les, volg een tutorial, of mail je online gitaarleraar met je vraag!


Ben je niet tevreden, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug binnen 30 dagen door ons simpelweg een e-mailtje te sturen. Twijfel dus niet langer en ga ervoor!

Veel gestelde vragen

V: Kan ik de E-books downloaden?

A: Ja, de E-books zijn te downloaden en uit te printen.

V: Kan ik de video's zo vaak bekijken als ik wil?

A: Ja, zolang je toegang hebt kun je ze zo vaak en wanneer je maar wilt bekijken.

V: Ik heb geen gitaar, hoe moet ik nu de lessen volgen?

A: Je hebt voor 40-50 euro al een prima beginners gitaar te koop. Daarna kun je het zo gek maken als je het zelf wilt.

V: Moet ik de lessen volgen achter de computer?

A: Nee, want de E-books zijn ook uit te printen. Bovendien zou je de video's ook kunnen bekijken via je tablet of smartphone.

V: Ik heb ooit al eens les gehad, heb ik dan wel wat aan dit programma?

A: Jazeker, want alhoewel herhaling nooit kwaad kan is de cursus en het programma zeer compleet, je zult dus zeker vooruitgang boeken en nieuwe dingen leren.

V: Waarom zou ik voor jullie kiezen?

A: Wij waren in 2007 de eerste professionele partij die online muziekles gaf en zijn sindsdien uitgegroeid tot de grootste online muziekschool van Nederland en België. Door alle kennis en ervaring is ons lesprogramma helemaal geoptimaliseerd, waar jij de vruchten van plukt.

V: Ik twijfel, kan ik het niet gratis uitproberen?

A: Als je kiest voor termijnbetaling, kun je het de eerste maand voor slechts 1 euro uitproberen. Mocht je het toch niets vinden, kun je binnen 30 dagen opzeggen en krijg je zelfs je euro teruggestort.

V: Zit ik aan maandelijkse betalingen vast?

A: Nee, want je kunt per maand opzeggen en je hebt toegang zolang je de termijnen blijft betalen. Stuur ons simpelweg een e-mail als je geen toegang meer wilt, dan stoppen wij direct de betaling. Na 8 termijnen stopt de betaling echter automatisch en houd je levenslang toegang. 

V: Ik wil graag met mijn zoon/dochter dit programma volgen, kan dat?

A: Jazeker, we moedigen je aan om samen met een broer of zus, je kinderen of wie dan ook in je gezin of huishouden, dit programma te volgen. Op die manier kunnen jullie elkaar blijven motiveren zodat je mooie vooruitgang blijft boeken. Je kunt dan beide gebruik maken van dezelfde inloggegevens, mits jullie bij elkaar wonen.

V: Zijn jullie lessen hetzelfde als GitaarPro?

A: Ja, PianoPro, ZangPro en GitaarPro zijn samen verder gegaan als Muziekschool.nl.

V: Kan ik de cursus ook los kopen?

A: Ja dat kan, de kosten hiervoor zijn € 75,- voor één of € 140,- voor twee cursussen naar keuze.

V: Mijn vraag staat hier niet tussen, hoe kan ik jullie bereiken?

A: Je kunt ons een e-mail sturen via het contactformulier op de homepage. Wij zullen dan binnen 24 uur reageren (meestal al eerder:)

Wat krijg ik precies?

 •  30 Videolessen
 • Inclusief E-books met extra uitleg (ook uit te printen)
 • 10 Basisslag video's
 • 24 tutorial video's waarin je stap voor stap een liedje leert spelen (regelmatig worden er nieuwe liedjes toegevoegd)
 • Onbeperkt e-mail contact met je online gitaarleraar
 • Niet tevreden geld terug (30 dagen)

" Sluit je aan bij ruim 10.000 enthousiaste cursisten die dit programma ook hebben gevolgd "