Video Aspect Ratio: 4:1

"Ontdek hoe je zonder ervaring, verrassend snel en simpel de mooiste liedjes op de piano leert spelen"

Steven Pruis

Oprichter Muziekschool.nl

De kracht van akkoorden

"Akkoorden speel je met de linkerhand en de melodie speel je met de rechterhand. Dat maakt samen een liedje. Leer 4 akkoorden spelen en je kunt tientallen populaire liedjes spelen. Leer 14 akkoorden spelen en je kunt 95% van alle liedjes spelen die je op de radio hoort. Dat is de kracht van akkoorden."

Bekend van Radio538, SLAM!FM, Youtube & NRC Next

Ruim 30.000 cursisten gingen je voor

Dagelijks ontvang ik inspirerende succesverhalen en zijn onze video's meer dan 2 miljoen keer bekeken. Door alle feedback is het cursusprogramma helemaal geoptimaliseerd, zodat jij zo eenvoudig en snel mogelijk mooi piano leert spelen, op een leuke manier!


Wist je dat ook Gordon, SLAM!FM Dj Robin Leféber, Sonja Bakker en hockeyster Eva de Goede onze pianocursus heeft gevolgd? 

NRC Next: "Vragen via mail worden snel beantwoord"

Levenslang toegang voor een eenmalig bedrag: 

Piano Leren Spelen in je eigen tijd en tempo

Op een rijtje:

 • Volg je eigen tempo (levenslang toegankelijk)
 • Instructievideo's (stap voor stap zien en horen hoe het moet)
 • Duidelijke E-books (alle lessen uitgelegd)
 • Nooit meer vastlopen: ik ben jouw online pianoleraar! (onbeperkt en levenslang vragen stellen)
 • Op basis van akkoorden leer je snel mooie liedjes spelen
 • Daarna leer je ook van bladmuziek spelen
 • PC, tablet & mobiel, de lessen zijn overal op te volgen
 • Begeleidt jezelf of anderen (voor als je zingt of in een band zit)
 • Naslagwerk: alles online en levenslang toegankelijk inclusief updates (kies bij het afrekenen optioneel voor de E-books uitgeprint en luxe ingebonden thuis gestuurd). 
Meld je nu aan 

Ervaringen van andere cursisten

Hoi, aan allen die twijfelen om te beginnen aan de cursus, zou ik zeggen: doe het, echt waar! Ik ben pas 2 maanden begonnen, en ik kan al meer spelen dan in een heel jaar klassieke muziekschool.


Bedankt Steven! Ik had nooit durven dromen dat dit nog werkelijkheid ging worden op mijn 41ste.

Karen Scheerens

Al jaren wilde ik leren pianospelen, maar steeds kwam het er niet van. Toen ik op deze site terecht kwam werd ik toch nieuwsgierig en ben met de eerste stappen begonnen.


Stom dat ik dat niet eerder heb gedaan want het leert vrij gemakkelijk en het is onwijs leuk als je weer een stap verder kunt! Groet, Robin

Robin Leféber (Dj bij SLAM!FM)

Hi, wat een geweldige cursus en website heb je gemaakt. Ik oefen nu elke dag met plezier op de piano. Wat een verademing na die stoffige en oubollige pianolessen die er bestaan.


Groetjes en nogmaals mijn complimenten, Martijn

Martijn V.

Ik vind de cursus heel leuk!! Ik heb nul ervaring met de piano, en het was altijd een wens het te leren. Ik kan noten lezen, maar vind het heerlijk deze methode met akkoorden, hier was ik ook gericht naar op zoek. Het voordeel vind ik dat ik het 'systeem' van de piano snap, met de akkoorden etc.


Het systeem is echt geweldig! Ben door de akkoorden en arpeggio in elk geval al zó blij met wat ik nu in drie weken van de piano weet en er op kan, merci dus!!!!!! Muzikale groeten, Miguette Jadoul

Miguette Jadoul

Beste Steven, Als eerste dank voor deze fantastische cursus. Ik hoop er volgend jaar bij mijn afstuderen in de kleuterklas veel gebruik van te maken, ik ben namelijk 3e jaars Pabo student. 


De lessen zijn duidelijk opgebouwd en prettig leesbaar. De filmpjes zijn een fijne en goede ondersteuning. Kortom ik ben erg enthousiast. In de zomervakantie wil ik druk gaan oefenen zodat ik volgend jaar onze kleuters kan verrassen.

Debora

Beste Steven, sinds eind vorig jaar volg ik jouw online lessen en sinds kort ben ik 'lid voor het leven'. Ik ben ontzettend enthousiast, met name omdat ik mijn eigen tijd en tempo kan indelen.


Ik ben al sinds mijn jonge jaren (ik ben nu 61) met muziek bezig (accordeon, gitaar, piano, mondharmonica) en door jouw lessen begrijp ik pas dat klassieke muziek ook bestaat uit akkoorden . . . Wat een eye-opener! Dat maakt het allemaal een stuk eenvoudiger! Mvrgr. Rian

Rian

Het kan leuker, maar ook goedkoper!

 1. Een muziekschool bij je in de buurt kost gemiddeld € 1200 tot € 1400 per jaar
 2. Een privé docent rekent zo'n € 30 per les (€ 1300 tot € 1500 euro per jaar)
 3. Voor een theoretische thuisstudie reken je gemiddeld € 500 af
 • Wij van Muziekschool.nl willen piano leren spelen toegankelijk maken. Door het aanbieden van hoogwaardige online pianolessen met onbeperkte begeleiding van een echte pianodocent per mail, voor een eenmalig bedrag.

Eenmalige betaling:

Piano Starters Pakket

Eenmalige betaling

€ 247,-

Levenslang toegang + gratis updates:

 • Alles online + eBooks uitgeprint thuis (luxe ingebonden)
 • Cursus (starters, basis- en vervolgcursus)
 • Naspeel programma (70+ tutorials)
 • Mini cursus akkoorden (6 lessen)
 • Tips & Tricks video's
 • Masterclass (20 verdiepende lessen)
 • Levenslang en onbeperkt vragen stellen je online pianoleraar

Online Piano Cursus

Eenmalige betaling

€ 197,-

Levenslang toegang + gratis updates:

 • Alles online
 • Cursus (starters, basis- en vervolgcursus)
 • Naspeel programma (70+ tutorials)
 • Mini cursus akkoorden (6 lessen)
 • Tips & Tricks video's
 • Masterclass (20 verdiepende lessen)
 • Levenslang en onbeperkt vragen stellen aan je online pianoleraar

Of in Termijnen:

Piano Starters Pakket

5 termijnen

5 x € 50,-

Zoals hierboven beschreven, maar dan in 5 maandelijkse termijnen

Online Piano Cursus

6 Termijnen

6 x € 35,-

Zoals hierboven beschreven, maar dan in 6 maandelijkse termijnen

Gratis Pianostickers!

Kies je voor eenmalige betaling? Dan sturen we je een gratis stickervel toe, die je op de toetsen van je piano kunt plakken. Daarmee leer je extra snel de namen van de toetsen, maar ook waar de noot op de notenbalk staat bij die toets. Op die manier leer je extra gemakkelijk en snel piano spelen!

Webshop Keurmerk: Niet tevreden, geld terug

Ben je niet tevreden? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug door ons simpelweg binnen 30 dagen een e-mailtje te sturen. Ik wil je dan ook uitdagen om dit gewoon eens een maandje uit te proberen! We zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk, dus je kunt het zonder risico uitproberen.


Bekijk een aantal lessen, volg de tutorials van je lievelingsliedjes waarin ik stap voor stap laat zien en horen hoe je het moet spelen. En stel mij je vragen! Vind je het toch niets? Dan krijg je zonder vragen direct het volledige bedrag teruggestort.

Ben je al cursist?

En volg je alleen de cursus zonder tutorials of masterclass? Dan krijg je het bedrag wat je destijds hebt betaald voor de cursus als cash back terug gestort op je rekening, tot een bedrag van € 100. Stuur ons een mail na je bestelling en we zullen het bedrag direct terug storten. 
Ja ik doe mee 
                                       

Veel gestelde vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Enkele minuten na je betaling ontvang je automatisch de inloggegevens per e-mail. Check ook je map "ongewenste post". Heb je nog niets ontvangen? Mail ons dan op info@muziekschool.nl

Kan ik nog opzeggen als ik me bedenk?

Jazeker, stuur een e-mail binnen 30 dagen naar info@muziekschool.nl en je krijgt het complete bedrag terug.

Is dit hetzelfde als de cursus die ik heb?

Als je enkel toegang hebt tot de cursus (starters-, basis- en vervolgcursus) dan is dit aanbod veel meer dan enkel de cursus. Hier zitten nog 80+ tutorials bij (het "naspelen" programma), een mini cursus akkoorden, tips & tricks video's en de masterclass (nog eens 20 verdiepende lessen). Twijfel je wat je je hebt? Mail ons dan op info@muziekschool.nl en we helpen je verder.

Ik heb al een cursus, krijg ik dan cashback?

Jazeker, je hebt als cursist recht op "cash back" als je gebruik maakt van dit aanbod. Je krijgt het bedrag wat je destijds voor de cursus hebt betaald terug, tot een bedrag van € 100,-. Stuur ons na je bestelling een mail naar info@muziekschool.nl en wij regelen de rest.

Is het aan te raden het boek erbij te bestellen?

Als je geen printer of tablet hebt, raden wij aan het boek erbij te bestellen. Je krijgt de E-Books dan uitgeprint thuis gestuurd (luxe ingebonden, op stevig papier zodat je deze op je piano of keyboard kan zetten). Je krijgt dit boek altijd als digitaal bestand, dus dit kan je natuurlijk ook zelf uitprinten of als tablet bijvoorbeeld op je piano of keyboard zetten.

Kan ik het boek ook los bestellen?

Alleen als je al toegang hebt tot de Online Pianocursus, mag je dit boek los bestellen. In dat geval kun je ons mailen naar info@muziekschool.nl.

Waarom zou ik voor Muziekschool.nl kiezen?

Omdat wij de grootste zijn (ruim 45.000 cursisten), hebben wij de cursus helemaal geoptimaliseerd naar aanleiding van alle vragen en feedback over de jaren heen. Jij profiteert hiervan! Bovendien hebben wij het meest uitgebreide aanbod.

Ik vind het te duur

Een muziekschool kost 1200 tot 1400 euro per jaar. Bij ons betaal je een eenmalig bedrag voor levenslange toegang en begeleiding. Indien we nieuwe tutorials of lessen maken, krijg je hier eveneens automatisch toegang toe. Een goede deal dus, al zeggen we het zelf :)

Kan ik altijd vragen stellen aan Steven, mijn online pianoleraar?

Jazeker! Dat kan per mail via info@muziekschool.nl. De meeste vragen worden binnen 24 uur beantwoord en anders bij uitzondering binnen 48 uur.

Heb ik echt levenslang toegang?

Jazeker! En updates zijn ook inbegrepen. Op het moment dat er dus nieuwe liedjes of lessen toegevoegd worden, krijg jij die ook. Ook de begeleiding van jouw online pianoleraar is levenslang.