Piano Cursus eenmalige actie

Dank je wel voor het aanvragen van het Piano Akkoorden Overzicht (PDF)!

Het overzicht zal binnen enkele minuten worden verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Ik weet uit ervaring dat je als beginnend pianist erg enthousiast kunt zijn en dat je misschien wel benieuwd bent naar onze piano cursus. Daarom wil ik je aanbieden om voor voor een eenmalig bedrag levenslang toegang te krijgen tot de complete cursus en naspeelvideo’s. Is het toch niets voor jou? Stuur ons dan een mailtje binnen 30 dagen en je geld wordt direct teruggestort. Wil je eerst gewoon eens de gratis lessen volgen? Geen probleem, klik dit scherm weg en ga naar je inbox. Ben je wel nieuwsgierig wat dit aanbod inhoudt? Lees dan hieronder verder. Wat je ook besluit te doen, heel veel succes gewenst!

Video Aspect Ratio: 4:1

 

Bekijk nu de video

NIEUW: doe mee voor een eenmalig bedrag aan de piano cursus!

Voor het eerst in de geschiedenis van Muziekschool.nl krijg je de kans om het PianoPro programma te volgen zonder abonnement, maar voor het eenmalige bedrag van € 147,-! 


Dit is een complete cursus inclusief toekomstige updates en levenslange begeleiding voor een eenmalig bedrag,

maar wees er snel bij: de actie geldt slechts voor de eerste 100 deelnemers.

"Ontdek hoe je zonder enige ervaring, verrassend snel en simpel de mooiste liedjes op de piano leert spelen"

Steven Pruis

Oprichter Muziekschool.nl

"De kracht van akkoorden!"

Akkoorden speel je met je linkerhand en de melodie speel je met de rechterhand. Dat maakt samen een liedje. Leer 4 akkoorden spelen en je kunt tientallen populaire liedjes spelen. Leer 14 akkoorden spelen en je kunt 95% van alle liedjes spelen die je op de radio hoort. Dat is de kracht van akkoorden.

Bekend van: Radio538, SLAM!FM, YouTube & NRC Next

Sinds 2007 heb ik ruim 25.000 cursisten leren piano spelen, waaronder:


Sonja Bakker

SLAM!FM Dj Robin Leféber

Gordon

Hockey International Eva de Goede


Dagelijks ontvang ik inspirerende succesverhalen, enkele daarvan deel ik verderop met je op deze pagina. Door alle feedback is het programma helemaal geoptimaliseerd, zodat jij zo eenvoudig en snel mogelijk piano leert spelen, op een leuke manier!

"Waarom is dit PianoPro programma zo populair?""Wat ga je ontdekken in dit PianoPro programma?" 


 • 10 essentiele basisvaardigheden om op een goede en snelle manier piano te leren spelen, wat je minimaal 50% van de tijd scheelt
 • De grootste valkuil bij het beginnen met leren piano spelen die 7 van de 10 mensen gegarandeerd maken
 • De 14 meest voorkomende akkoorden en de 3 meest voorkomende manieren om deze aan te slaan
 • In totaal bijna 100 populaire en veel aangevraagde piano liedjes spelen
 • Geheime patronen herkennen om makkelijker te kunnen improviseren, waarmee je zelf liedjes kunt bedenken of bestaande liedjes kunt aanpassen
 • 3 cruciale tips met betrekking tot je houding, waardoor je rugpijn en een verkeerd aangeleerd spel leert voorkomen
 • Een vijf stappenplan bij het leren spelen met twee handen tegelijk
 • De drie meest gemaakte fouten tijdens het spelen met een voetpedaal
 • Eens en voor altijd op een makkelijke manier uitgelegd hoe bladmuziek nu eigenlijk werkt en dat het niets meer is dan een exacte visuele weergave van het klavier
 • Drie essentiele vaardigheden om in een band te spelen of zang te begeleiden, die je in minder dan een uur onder de knie kunt krijgen

Dit speelt een cursist na 5 weken

Door de herkenbare melodie speelt zij al sneller dan verwacht Elton John - Can you feel the love tonight. 

Elke stijl vertegenwoordigd

Naast de cursus zit er ook een Naspeel gedeelte in het PianoPro Programma. In deze tutorials word je toets-voor-toets een nieuw liedje uitgelegd, zoals je hier kunt horen.

NRC Next: "Vragen via mail worden snel beantwoord"

"Wat een verademing na die stoffige en oubollige pianolessen die er bestaan!" 

Robin Leféber, DJ bij Radio 538

Al jaren wilde ik leren pianospelen, maar steeds kwam het er niet van. Toen ik op deze site terecht kwam werd ik toch nieuwsgierig en ben met de eerste stappen begonnen.


Stom dat ik dat niet eerder heb gedaan want het leert vrij gemakkelijk en het is onwijs leuk als je weer een stap verder kunt! Groet, Robin

Martijn V.

Hi, wat een geweldige cursus en website heb je gemaakt. Ik oefen nu elke dag met plezier op de piano. Wat een verademing na die stoffige en oubollige pianolessen die er bestaan.


Groetjes en nogmaals mijn complimenten, Martijn

Tanja

Beste Steven, met veel interesse en enthousiasme heb ik uw website helemaal doorgekeken.

Echt, mijn complimenten over de inhoud en ook de lay out, dit is allemaal heerlijk helder en overzichtelijk!

Groeten, Tanja

Miguette Jadoul

Ik vind de cursus heel leuk!! Ik heb nul ervaring met de piano, en het was altijd een wens het te leren. Ik kan noten lezen, maar vind het heerlijk deze methode met akkoorden, hier was ik ook gericht naar op zoek. Het voordeel vind ik dat ik het 'systeem' van de piano snap, met de akkoorden etc.


Het systeem is echt geweldig! Ben door de akkoorden en arpeggio in elk geval al zó blij met wat ik nu in drie weken van de piano weet en er op kan, merci dus!!!!!! Muzikale groeten, Miguette Jadoul

Debora 

"Beste Steven, Als eerste dank voor deze fantastische cursus. Ik hoop er volgend jaar bij mijn afstuderen in de kleuterklas veel gebruik van te maken, ik ben namelijk 3e jaars Pabo student. 


De lessen zijn duidelijk opgebouwd en prettig leesbaar. De filmpjes zijn een fijne en goede ondersteuning. Kortom ik ben erg enthousiast. In de zomervakantie wil ik druk gaan oefenen zodat ik volgend jaar onze kleuters kan verrassen.

Rian

Beste Steven, sinds eind vorig jaar volg ik jouw online lessen en sinds kort ben ik 'lid voor het leven'. Ik ben ontzettend enthousiast, met name omdat ik mijn eigen tijd en tempo kan indelen.


Ik ben al sinds mijn jonge jaren (ik ben nu 61) met muziek bezig (accordeon, gitaar, piano, mondharmonica) en door jouw lessen begrijp ik pas dat klassieke muziek ook bestaat uit akkoorden . . . Wat een eye-opener ! Dat maakt het allemaal een stuk eenvoudiger! Mvrgr. Rian

Het kan leuker, maar ook goedkoper!

 1. Een muziekschool bij je in de buurt kost gemiddeld € 1200 tot € 1400 per jaar
 2. Een privé docent rekent zo'n € 30 per les (€ 1300 tot € 1500 euro per jaar)
 3. Voor een theoretische thuisstudie reken je gemiddeld € 500 af
 • Wij van Muziekschool.nl willen piano leren spelen toegankelijk maken. Door het aanbieden van hoogwaardige online pianolessen met begeleiding van een echte pianodocent per mail, voor het eenmalige lage bedrag van € 147,-

Actie: PianoPro Programma


-  30 Lessen in E-books (ook uit te printen)

-  30 Bijhorende instructievideo's

-  10+ Bonuslessen met geheime tips & trics

-  70+ Naspelen video's (tutorials)

-  Onbeperkt e-mail contact met je online pianoleraar

-  Niet tevreden geld terug (30 dagen)

-  Elke maand opzegbaar (ook na de eerste maand)

-  Na 8 termijnen levenslang toegang


 

 


-  30 Lessen in E-books (ook uit te printen)

-  30 Bijhorende instructievideo's 

-  10+ Bonuslessen met geheime tips & trics

-  70+ Naspelen video's (tutorials)

-  Onbeperkt e-mail contact met je online pianoleraar

-  Niet tevreden geld terug (30 dagen)

-  Levenslang toegang 


Niet tevreden, geld terug

Wij worden vrolijk van enthousiaste leerlingen die vooruitgang boeken! Ik wil je daarom ook uitdagen om het gewoon eens 30 dagen lang risicoloos uit te proberen. Bekijk een les, volg een tutorial, of mail je online pianoleraar met je vraag! 


Ben je niet tevreden, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug binnen 30 dagen door ons simpelweg een e-mailtje te sturen. Twijfel dus niet langer en ga ervoor!

Veel gestelde vragen

V: Kan ik de E-books downloaden?

A: Ja, de E-books zijn te downloaden en uit te printen.

V: Kan ik de video's zo vaak bekijken als ik wil?

A: Ja, zolang je toegang hebt kun je ze zo vaak en wanneer je maar wilt bekijken.

V: Ik heb geen piano, hoe moet ik nu de lessen volgen?

A: Je hebt voor enkele tientjes al prima tweedehands keyboards te koop. Let er wel op dat deze minimaal 60 toetsen heeft zodat je de oefeningen en liedjes goed kunt uitvoeren (zwarte toetsen meegerekend). Een andere mooie oplossing is een digitale piano, welke vanaf enkele honderden euro's te koop is. Het voordeel hiervan is dat deze evenveel toetsen heeft als een echte piano en de aanslag ook aanvoelt als een echte piano (wat zwaarder dan een keyboard). Een mooi keyboard of digitaal piano merk is bijvoorbeeld Roland of Yamaha.

V: Moet ik de computer naast mijn piano zetten?

A: Nee, want de E-books zijn ook uit te printen. Bovendien zou je de video's ook kunnen bekijken via je tablet of smartphone.

V: Ik heb ooit al eens les gehad, heb ik dan wel wat aan dit programma?

A: Jazeker, want alhoewel herhaling nooit kwaad kan is de cursus en het programma zeer compleet, je zult dus zeker vooruitgang boeken en nieuwe dingen leren. We hebben zelfs cursisten die onze methode volgen naast hun huidige lessen.

V: Waarom zou ik voor jullie kiezen?

A: Wij waren in 2007 de eerste professionele partij die online muziekles gaf en zijn sindsdien uitgegroeid tot de grootste online muziekschool van Nederland en België. Door alle kennis en ervaring is ons lesprogramma helemaal geoptimaliseerd, waar jij de vruchten van plukt.

V: Ik twijfel, kan ik het niet gratis uitproberen?

A: Je kunt de cursus zonder risico uitproberen. Want mocht je het toch niets vinden, krijg je binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden je betaalde termijn terug.

V: Zit ik aan maandelijkse betalingen vast?

A: Nee, want je kunt per maand opzeggen en je hebt toegang zolang je de termijnen blijft betalen. Stuur ons simpelweg een e-mail als je geen toegang meer wilt, dan stoppen wij direct de betaling. Na 8 termijnen stopt de betaling echter automatisch en houd je levenslang toegang.

V: Ik wil graag met mijn zoon/dochter dit programma volgen, kan dat?

A: Jazeker, we moedigen je aan om samen met een broer of zus, je kinderen of wie dan ook in je gezin of huishouden, dit programma te volgen. Op die manier kunnen jullie elkaar blijven motiveren zodat je mooie vooruitgang blijft boeken. Je kunt dan beide gebruik maken van dezelfde inloggegevens, mits jullie bij elkaar wonen.

V: Zijn jullie lessen hetzelfde als PianoPro?

A: Ja, PianoPro, ZangPro en GitaarPro zijn samen verder gegaan als Muziekschool.nl.

V: Mijn vraag staat hier niet tussen, hoe kan ik jullie bereiken?

A: Je kunt ons een e-mail sturen via het contactformulier op de homepage. Wij zullen dan binnen 24 uur reageren (meestal al eerder:)

Wat krijg ik precies?

 • 30 Lessen in E-books (ook uit te printen)
 • 30 bijhorende instructievideo's
 • 10+ Bonuslessen met geheime tips & trics
 • 70+ naspelen video's (tutorials)
 • Onbeperkt e-mail contact met je online pianoleraar
 • Niet tevreden geld terug (30 dagen)

"Sluit je aan bij ruim 25.000 enthousiaste cursisten die dit programma ook hebben gevolgd"