24uurs actie

Dat betekent dat je de eerste maand alle lessen onbeperkt kunt uitproberen voor 1 euro. Daarna gaat automatisch het abonnement in voor 9,95 per maand. Maar je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen. Ook voordat de eerste maand al voorbij is. Wij staan voor 100% tevredenheid en transparantie. Daarmee willen wij voor iedereen online muzieklessen bereikbaar maken.

Deze 1-euro aanbieding is alleen vandaag geldig. Lees meer over mijn zanglessen hieronder en de korting die je vandaag krijgt als je via deze pagina besteld.

“Ontdek hoe je zonder enige ervaring, binnen 30 weken eenvoudiger en mooier leert zingen”


Aletta

Afzender: Aletta Meijer

Onderwerp: Jij wil graag leren zingen en je vraagt je misschien af of ik je daarbij kan helpen? Natuurlijk kan alleen jij dat bepalen, maar ik deel graag de feiten met je.

” Zangles moet beschikbaar zijn voor iedereen “

Ik schreef mijn eerste liedje toen ik 7 jaar was en inmiddels ben ik afgestudeerd aan het conservatorium. In 2010 kwam mijn eerste album “A Jump at the Sun” uit en op dit moment ben ik bezig met een nieuw album en schrijf ik muziek voor andere artiesten. Zo zong Frans Duijts onlangs nog mijn Nederlandse vertaling van “All of me” in het TV-programma “De Beste Zangers van Nederland”!

Het is mijn missie om zanglessen toegankelijk te maken voor iedereen, zodat ook jij je droom waar kunt maken.

” Mooi zingen met de juiste techniek hoeft ècht niet moeilijk te zijn “

Herken jij jezelf hierin?

 • heb je nog nooit professioneel gezongen?
 • of heb je lang geleden wel eens zangles gehad?
 • denk je dat mooi zingen niet voor jou is weggelegd?
 • wil je wel heel graag, maar denk je dat je niet genoeg tijd hebt?
 • denk je dat het te moeilijk of te saai zou zijn?
 • denk je dat je geen talent hebt?
 • denk je dat het veel te lang duurt om met een goede techniek te zingen?
 • denk je dat het veel te duur is?
 • heb je geen zin in de verplichting van elke week naar een zangleraar of lerares te gaan?

Ik bied een cursus zingen aan, waarin je op een leuke en begrijpelijke manier leert zingen met de juiste techniek, in je eigen tijd en tempo.

” Waarom is deze ZangPro Cursus zo populair? “

” In deze ZangPro Cursus leer je: “

 • Hoe je pijn of overbelasting leert te voorkomen met de juiste technieken, want zingen hoort goed te voelen!
 • Hoe een juiste houding al direct leidt tot enorme verbetering
 • Hoe je je sound kunt aanpassen met drie eenvoudige buikademhalingsoefeningen
 • Wat een stembreuk is en waarom het belangrijk is deze te verminderen door 2 effectieve oefeningen
 • Hoe een juiste kaakstand zorgt voor een mooiere klank
 • Waarom je ademsteun essentieel is en hoe je dit kunt verbeteren
 • Hoe je met het toepassen van dynamiek je veel interessanter wordt om naar te luisteren
 • Hoe je in 4 stappen je ritme en timing sterk kunt verbeteren
 • En nog veel meer geheime tips & tricks om jouw zang naar een hoger niveau te tillen

ZangPro cursus

Introductie uit de cursus:

Ervaringen van onze cursisten:

Amy-Damen

Amy Damen: “Sinds oktober 2014 heb ik zangles bij Aletta. Ik speel al een tijdje gitaar en daar zing ik ook bij, maar vaak haalde ik de hoge noot niet, of kreeg ik last van mijn keel bij het zingen. Daarom wilde ik graag op
zangles om de technieken te leren van het zingen.

Sinds die tijd volg ik met veel plezier de lessen. Uiteraard begonnen de eerste lessen ook met de technieken rondom de buikademhaling, je houding e.d. Na een vrij korte tijd had ik al veel profijt van de lessen en heb ik in ieder geval geen last meer van mijn keel tijdens het zingen en haal ik meestal die hoge noot wel!”

Sanjay

Sanjay Barua: “Online Zangles is een geweldige uitvinding en Aletta weet daar op een hele bijzondere manier vorm aan te geven. Aletta is een creatieve denker, en het is geweldig hoe zij online mensen kan helpen die beter willen leren zingen. De lessen bij Aletta zijn relaxed, flexibel qua tijd, van goede kwaliteit, en haar energieke persoonlijkheid maakt de zanglessen tot een goede ervaring.

Een goede docent is een docent die de leerling begrijpt en die zichzelf kan verplaatsen in de schoenen van de leerling. Aletta heeft al die kwaliteiten.”

PB

P.B.: “Sinds een anderhalve maand volg ik zangles bij Aletta. Het fijne aan haar lessen vind ik dat het heel gestructureerd is. Elke les krijg ik een ander soort opdracht als huiswerk op. En het mooie is, dat die oefeningen er ook voor zorgen dat je daadwerkelijk een groei doormaakt.

Wat ik heel sterk vind is dat Aletta zich heel goed kan inleven en de dingen heel goed kan uitleggen. Daarnaast is ze heel enthousiast, vriendelijk en geduldig. Aletta is een hele goede zangdocente en ik kan het iedereen, die beter wil leren zingen aanraden om zangles te volgen bij Aletta!”

Wat kost het meestal om goed te leren zingen?

Normaal gesproken kost een zanglerares al snel 30 euro per uur waardoor het elke week naar les gaan 1.560 euro per jaar kost. Bij een muziekschool reken je voor een jaar lidmaatschap 1200 tot 1440 euro af.

Ook kun je zoeken naar een puur schriftelijke cursus, bijvoorbeeld eentje vol theorie van bekende landelijke aanbieders, die gemakkelijk 500 tot soms wel 1000 euro kost. Je krijgt dan mappen met tekstuitleg thuis gestuurd. Maak je geen zorgen, ik zal je niet vragen om:

 • € 1.560 voor een privé leraar
 • € 500 voor een stoffige theoretische thuisstudie cursus
 • € 1200 voor een jaar begeleiding

Wij van Muziekschool.nl willen het leren zingen toegankelijk maken! Door het aanbieden van hoogwaardige online zanglessen met begeleiding van een echte zangdocent per mail, voor het vaste lage bedrag van € 19,95 per maand. We hebben vandaag echter een bijzondere actie:

Aanbieding ZangPro Programma

Van € 19,95 voor € 9,95 p/mnd

en de eerste maand 1 euro

  • Starters-, Basis- en Vervolgcursus
  • 30 Lessen in E-books (ook uit te printen)
  • 30 Instructievideo’s online te bekijken, zodat je precies ziet en hoort hoe je moet zingen
  • Onbeperkt e-mail contact met je online zanglerares
  • Niet tevreden geld terug (30 dagen)
  • Elke maand opzegbaar (ook na de eerste maand)

ZangPro cursus

30 dagen 100% geld terug garantie

Ik ben ervan overtuigd dat je vooruitgang zult boeken en je zang naar een hoger niveau zult tillen. Niet voor niets hebben al zoveel gemotiveerde cursisten deze cursus doorlopen!

Daarom mag je van mij deze complete cursus 30 dagen testen. Lees de E-books door en bekijk de instructievideo’s en je zult merken dat je een vliegende start zult maken en dingen op een leuke manier leert die je nog niet wist! Mail mij ook gerust als je vragen hebt om te ervaren hoe makkelijk het is om online begeleidt te worden.

Niet goed, geld terug

Vind je het toch niets? Geen probleem, dan geef ik 100% van je geld terug, zonder opgaaf van reden. Dus als je twijfelt kun je het gewoon uitproberen en als je om wat voor reden toch wilt stoppen stuur je ons simpelweg een e-mail en dan krijg je direct je geld teruggestort.

Veel gestelde vragen:

V: Kan ik de E-books downloaden?

A: Ja, de E-books zijn te downloaden en uit te printen.

V: Kan ik de video’s zo vaak bekijken als ik wil?

A: Ja, zolang je toegang hebt kun je ze zo vaak en wanneer je maar wilt bekijken.

V: Moet ik de lessen volgen achter de computer?

A: Nee, want de E-books zijn ook uit te printen. Bovendien zou je de video’s ook kunnen bekijken via je tablet of smartphone.

V: Ik heb ooit al eens les gehad, heb ik dan wel wat aan dit programma?

A: Jazeker, want alhoewel herhaling nooit kwaad kan is de cursus en het programma zeer compleet, je zult dus zeker vooruitgang boeken en nieuwe dingen leren.

V: Waarom zou ik voor jullie kiezen?

A: Wij waren in 2007 de eerste professionele partij die online muziekles gaf en zijn sindsdien uitgegroeid tot de grootste online muziekschool van Nederland en België. Door alle kennis en ervaring is ons lesprogramma helemaal geoptimaliseerd, waar jij de vruchten van plukt.

V: Zit ik aan maandelijkse betalingen vast?

A: Nee, want je kunt per maand opzeggen en je hebt toegang zolang je lid blijft. Stuur ons simpelweg een e-mail als je geen toegang meer wilt, dan stoppen wij direct de betaling.

V: Ik twijfel, kan ik het niet gratis uitproberen?

A: Je kunt de cursus zonder risico uitproberen. Want mocht je het toch niets vinden, krijg je binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden je betaalde termijn terug.

V: Ik wil graag met mijn zoon/dochter dit programma volgen, kan dat?

A: Jazeker, we moedigen je aan om samen met een broer of zus, je kinderen of wie dan ook in je gezin of huishouden, dit programma te volgen. Op die manier kunnen jullie elkaar blijven motiveren zodat je mooie vooruitgang blijft boeken. Je kunt dan beide gebruik maken van dezelfde inloggegevens, mits jullie bij elkaar wonen.

V: Zijn jullie lessen hetzelfde als ZangPro?

A: Ja, PianoPro, ZangPro en GitaarPro zijn samen verder gegaan als Muziekschool.nl.

V: Mijn vraag staat hier niet tussen, hoe kan ik jullie bereiken?

A: Je kunt ons een e-mail sturen via het contactformulier op de homepage.

” Sluit je aan en bestel nu zonder risico met 100% niet-tevreden-geld-terug garantie “