Als eerbetoon aan Avicii wil ik graag een video met je delen waarin ik je “Wake me up” leer spelen.

Tim Bergling heeft voor mij persoonlijk veel betekend. Ik speelde covers van hem op de piano en vier jaar geleden heb ook onderstaande tutorial gemaakt. Maar ook als DJ draaide ik destijds zijn hits. De snelheid en het gemak waarmee hij pakkende melodieën bedacht was ongekend. En alles wat hij aanraakte leek in goud te veranderen.

So wake me up when it’s all over
When I’m wiser and I’m older
All this time I was finding myself, and I
Didn’t know I was lost

Mij helpt het altijd om mijn gevoel in de piano kwijt te kunnen. Zowel de happy feelings, als de wat minder vrolijke. Als dit nummer nog iets te hoog gegrepen is voor je, kun je het ook houden bij het intro. Hoe dan ook, heel veel succes gewenst bij het spelen van dit nummer!

Laat me hieronder in een reactie weten hoe het je vergaat.

-Steven