Page content

Avicii – Wake Me Up

Als eerbetoon aan Avicii wil ik graag een video met je delen waarin ik je “Wake me up” leer spelen.

Tim Bergling heeft voor mij persoonlijk veel betekend. Ik speelde covers van hem op de piano en vier jaar geleden heb ook onderstaande tutorial gemaakt. Maar ook als DJ draaide ik destijds zijn hits. De snelheid en het gemak waarmee hij pakkende melodieën bedacht was ongekend. En alles wat hij aanraakte leek in goud te veranderen.

So wake me up when it’s all over
When I’m wiser and I’m older
All this time I was finding myself, and I
Didn’t know I was lost

Mij helpt het altijd om mijn gevoel in de piano kwijt te kunnen. Zowel de happy feelings, als de wat minder vrolijke. Als dit nummer nog iets te hoog gegrepen is voor je, kun je het ook houden bij het intro. Hoe dan ook, heel veel succes gewenst bij het spelen van dit nummer!

Laat me hieronder in een reactie weten hoe het je vergaat.

-Steven

 

Comment Section

14 reacties op “Avicii – Wake Me Up


Door Lenne op 5 mei 2019

Dankjewel. Een goede stimulans om na lange tijd de piano nog eens te gaan gebruiken.


Door Team Muziekschool.nl op 20 mei 2019

Dat is goed om te horen Lenne! Veel plezier met Avicii.


Door Marie-Lou op 4 mei 2019

Ga ik zeker proberen !


Door Glenn op 4 mei 2019

awesome


Door Team Muziekschool.nl op 20 mei 2019

Thanks! 🙂


Door Nicky op 24 april 2018

Super


Door Rien op 24 april 2018

Heel mooi en duidelijk! Dank je wel!


Door Cinchillia op 23 april 2018

Wat leuk, een mooi eerbetoon om deze te delen! Ik ga snel aan de slag met oefenen


Door Joris op 23 april 2018

Een passend eerbetoon aan een groot artiest.


Door Jan op 23 april 2018

Een mooi eerbetoon, klasse


Door Jan op 23 april 2018

Een mooie vorm van respect tonen, klasse.


Door Annemieke op 23 april 2018

👍Door Sanne Reinhard op 23 april 2018

Echt goed als eerbetoon respect ✌✌

Plaats een reactie


*