Steven PruisSteven Pruis | Founder & pianodocent:
"Het is mijn missie om muzieklessen toegankelijk te maken voor iedereen, van jong tot oud. Ik speel vanaf mijn 10e levensjaar piano en heb met behulp van E-books en video's ruim 26.000 cursisten piano leren spelen. Mijn video's zijn al ruim 1,5 miljoen keer bekeken en krijg dagelijks prachtige reacties. Naar aanleiding van alle reacties hebben we ook ons cursusmateriaal en dienstverlening kunnen optimaliseren waardoor we nu de grootste muziekschool van Nederland zijn.

Het is mijn filosofie dat je spelenderwijs een instrument kunt leren spelen, zonder je eerst door saaie theorie te worstelen. Op die manier blijft het leuk en motiveert het, waardoor je alleen maar meer vooruitgang boekt!"

Shanice van der FluitShanice van der Fluit | Content manager & pianodocente:
"Ik volg vanaf mijn 7e pianoles en geef zelf inmiddels van jong tot oud met veel plezier pianoles. Ik treed regelmatig op met verschillende bands waarbij ik toetsen en zang voor mijn rekening neem.

Met deze praktijkervaring merk ik dat ik mijn studenten uitstekend kan begeleiden. Via Muziekschool.nl wil ik mijn passie voor muziek met iedereen delen!"

Aletta MeijerAletta Meijer | Zangdocente:
"Ik schreef mijn eerst liedje toen ik 7 jaar was en ben inmiddels afgestudeerd aan het conservatorium. In 2010 kwam mijn eerste album uit en op dit moment ben ik bezig met een nieuw album en schrijf ik muziek voor andere artiesten.

Het leukste vind ik om mijn leerlingen te helpen zijn of haar eigen stem en identiteit te vinden. Ook wil ik ze graag over de streep helpen en ze vol nieuwe energie laten genieten van het zingen!"

Rutger ten HoveRutger ten Hove | Gitaardocent:
"Vanaf 2009 geef ik gitaarles. Eerst via een muziekschool en later als privé docent.

Daarnaast ben ik ook songwriter en gitarist bij "The Kelly's". Het belangrijkste bij het gitaar (leren) spelen is dat plezier altijd voorop staat!"

Rob KlerkxRob Klerkx, Drumdocent:
"Ik ben naast drummer ook singer en songwriter, misschien ken je mij wel als de drummer van Moke. Met het eerste album hebben we zelfs een gouden plaat behaald!

We hebben op veel mooie podia gestaan zoals Pinkpop, Lowlands en Paradiso. Drummen is echt te gek en het geeft een kick om voor volle zalen te spelen!"