Ons team

“Het is mijn missie om muzieklessen toegankelijk te maken voor iedereen, van jong tot oud. Ik speel vanaf mijn 10e levensjaar piano en heb met behulp van E-books en video’s ruim 45.000 cursisten piano leren spelen.


Het is mijn filosofie dat je spelenderwijs een instrument kunt leren spelen, zonder je eerst door saaie theorie te worstelen. Op deze manier blijft het leuk en maak je juist mooie stappen!”

"Het is mijn doel om mensen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Of het nu cursisten betreffen of muzikanten in de dop die meer informatie willen. Service met een glimlach is mijn motto! 

“Vanaf 2009 geef ik gitaarles. Eerst via een muziekschool en later als privé docent. Daarnaast ben ik ook songwriter en heb ik als gitarist regelmatig gelegenheidsoptredens.”

“Ik ben Emmie en ben sinds 2012 zangdocente. Ook sta ik regelmatig op het podium als zangeres bij verschillende bands, waaronder mijn eigen band waar ik ook voor schrijf! Met deze online cursus help ik je heel graag beter en mooier zingen. Zing je met me mee?”