Ons team

Steven Pruis | Founder & pianodocent

“Het is mijn missie om muzieklessen toegankelijk te maken voor iedereen, van jong tot oud. Ik speel vanaf mijn 10e levensjaar piano en heb met behulp van E-books en video’s ruim 35.000 cursisten piano leren spelen. Mijn video’s zijn al bijna 2 miljoen keer bekeken en krijg dagelijks prachtige reacties. Naar aanleiding van alle reacties hebben we ook ons cursusmateriaal en dienstverlening kunnen optimaliseren waardoor we nu de grootste muziekschool van Nederland zijn.


Het is mijn filosofie dat je spelenderwijs een instrument kunt leren spelen, zonder je eerst door saaie theorie te worstelen. Op die manier blijft het leuk en motiveert het, waardoor je alleen maar meer vooruitgang boekt!”

Carolina van Moorsel | Klantenservice

"Het is mijn doel om mensen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Of het nu cursisten betreffen of muzikanten in de dop die meer informatie willen. Service met een glimlach is mijn motto! 


Daarnaast is zingen mijn passie, ik heb in een koor gezongen en in diverse musicals. Nu ben ik ook nog eens bezig met onze eigen cursus piano! Ik heb een keyboard in huis staan en ondertussen is mijn dochter er ook niet meer achter vandaan te slaan. Samen piano leren spelen, hoe leuk is dat!" 

Rutger ten Hove | Gitaardocent

“Vanaf 2009 geef ik gitaarles. Eerst via een muziekschool en later als privé docent.


Daarnaast ben ik ook songwriter en heb ik als gitarist regelmatig gelegenheidsoptredens.”

Rob Klerkx|Drumdocent

“Ik ben naast drummer ook singer en songwriter, misschien ken je mij wel als de drummer van Moke. Met het eerste album hebben we zelfs een gouden plaat behaald!


We hebben op veel mooie podia gestaan zoals Pinkpop, Lowlands en Paradiso. Drummen is echt te gek en het geeft een kick om voor volle zalen te spelen!”