Page content

Elektrische gitaar kopen? – Tips!

Een elektrische gitaar kopen is best een aanschaf. Daar wil je weloverwogen een keuze in maken. Omdat ik veel vragen krijg over het kopen van een elektrische gitaar heb ik een blog gemaakt waarin ik alles vertel wat je moet weten voor je een elektrische gitaar koopt.

Er zijn veel verschillende soorten elektrische gitaren, complete sets met versterkers en losse gitaren. Ik beantwoord alle vragen in deze video. Heb je na het bekijken van mijn video nog vragen? Dan laat het me weten in de comments hieronder!

Koop je liever een akoestische gitaar, bekijk dan hier mijn blog over het kopen van een akoestische gitaar.

Veel succes met het kopen van je gitaar en daarna snel aan de slag met mijn online gitaarcursus!

Groeten, Rutger | Muziekschool.nl

 

10 Gratis Gitaarlessen
Vul hieronder je naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen tot 10 gratis Gitaarlessen.
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.

Comment Section

0 reacties op “Elektrische gitaar kopen? – Tips!

Plaats een reactie


*