Pianocadeautips voor moederdag: deze hebbedingetjes wil je geven!

Het is zo ver: zondag 14 mei is het moederdag! Vergeet dus geen cadeautje te kopen! Een ontbijtje op bed doet het meestal goed, een liedje zingen misschien ook nog wel, een Rituals-pakket is een beetje afgezaagd, maar niet minder succesvol. Maar als je moeder heel erg van pianospelen houdt, of misschien wel degene was die jou aan het pianospelen kreeg, is het misschien veel leuker om iets met pianospelen te doen. Per slot van rekening is dat (een van) de belangrijkste factor(en) die jullie bindt. En de kans dat ze zo’n persoonlijk cadeau veel leuker vindt dan een ontbijtje of een liedje is heel groot! Maar waar haal je dan pianocadeautips vandaan? Wij hebben ons best gedaan een aantal van de leukste pianocadeaus op het internet te verzamelen op deze ultieme lijst van pianocadeautips voor moederdag!

​De pianoslippers

pianocadeautips slippers

 

Het is jullie al opgevallen deze week: het is lekker weer! Even in je t-shirt de hond uitlaten of naar de supermarkt is helemaal geen probleem meer en dan gaat bij ons Hollanders meteen dat ene woord kriebelen: zomer! En wat is er zomerser dan slippers? (Misschien zonnebrand, of cocktails, strand… je snapt het punt!) Met deze superleuke pianoslippers weet je zeker dat je moeder voorbereid en vrolijk de zomer in gaat! En als je nu meteen een paar in jouw maat meebestelt (ze hebben ze ook in mannen-uitvoering), kunnen jullie samen het strand op, compleet met zonnebrand en misschien zelfs cocktails, terwijl niemand vergeet wat jullie favoriete hobby is!

​Een persoonlijk cadeau: een houten ketting


Wanneer je je moeder een klein, persoonlijk cadeau wil geven, dat ze altijd met zich mee kan dragen, is dit een heel mooi idee: een houten hangertje aan een nette ketting, waar met pyrogravure een aantal toetsen in zijn gebrand. Pyrogravure is een duur woord voor het inbranden van een patroon, een mooie manier om een figuur in hout te tekenen en ook nog eentje die je niet uitwast!

88 toetsen – 10 vingers – Geen probleem!

pianocadeaus pianocadeautips

​Het is voor iedereen die geen piano speelt maar een raadsel: je hebt 88 toetsen op je piano en ieder mens heeft maar 10 vingers; hoe doe je dat? Nou, voor de getrainde pianospeler is dat helemaal geen probleem! En als er iemand een getrainde pianospeler is, is dat jouw moeder wel! Voor wanneer het geen weer is voor pianoslippers, kun je haar blij maken met deze pianotrui! Zacht, warm, comfortabel, mooi… Er is eigenlijk niks negatiefs te zeggen over deze trui!

Muzieknoot onderzetters


Wil jouw moeder ook altijd alles netjes houden thuis? Dan zijn kringen op de houten tafel absoluut uit den boze. Met deze stijlvolle muzieknoot-geïnspireerde onderzetters geef je de opruimdrang van je moeder een muzikaal nootje!

En, heb jij een leuk cadeau voor je moeder gevonden? Of wil je er misschien eentje zelf hebben? Laat het in de reacties weten! Blijf onze blog volgen voor meer tips! Voor meer ideeën en leuke blogs over pianospelen, kun je je abonneren op onze pianonieuwsbrief. Hiermee krijg je gratis elke zondag een leuke en leerzame pianoblog in je mailbox waardoor je je vrije dag heerlijk ontspannen doorkomt! Leuke bijkomstigheid: je krijgt dan meteen 10 gratis proeflessen pianospelen erbij. Bevallen de proeflessen? Dan kun je de eerste maand voor slechts €1,- onze pianolessen uitproberen. Dit kun je kosteloos opzeggen met een mailtje, of doorzetten voor slechts €9,95 per maand! Heb jij zelf nog originele manieren om een pianoles te starten? Laat dit dan weten in de reacties!
P.S.: Wil je deze hebbedingetjes cadeau doen, maar is het geen moederdag meer? Deze gadgets doen het ook goed bij Sinterklaas, Kerst, verjaardagen… Eigenlijk alle feestdagen!