Je verzint het niet, maar dat heb je met veel dingen die in Star Wars-stijl gemaakt zijn. Na een Darth Vader-broodrooster, een R2-D2 stofzuiger, een wookie- of Millenium Falcon-USB-stick of een AT-AT kostuum voor je hond, hebben we een nieuw hoogtepunt gevonden: de Millenium Falcon-piano! Deze piano, perfect geschikt voor de ultieme Star Wars-fan, of voor iedereen met een toffe alternatieve inrichting, is nu te koop! Lees snel verder en laat dit ultieme fan-artikel niet aan je neus voorbijgaan!

​Een Star Wars piano? Ja, het bestaat. Er zijn al veel aanpassingen gemaakt van allerlei objecten gemaakt om het nog geschikter (/aantrekkelijker) te maken voor Star Wars-fans, maar voor ons pianospelers was er nog niet veel te vinden. Er zijn ergens beelden van iemand die zijn zwarte toetsen had omgetoverd in light sabers, maar deze konden wij helaas niet meer vinden. (Vind jij hem wel? Zet alsjeblieft de link in de reacties, zodat iedereen er van kan genieten!)

Waar de Star Wars piano voor gemaakt werd:


​Dit filmpje is de reden dat deze piano gemaakt is: een viral video die begin 2016 ruim 3 miljoen views verzameld heeft, doordat pianiste Sonya Belousova hier, geheel in Star Wars stijl, een medley van Star Wars nummers opvoert op deze volledig functionerende piano. Ja, je hoort het goed: deze piano is niet alleen heel mooi, maar ook volledig te bespelen en daarom ook nog jarenlang te gebruiken in jouw huiskamer! Hoe gaaf is dat? En niet alleen dat: hij kan ook nog eens blauw licht geven, waardoor hij écht op de Millenium Falcon lijkt!

​Het filmpje toont ook een R2-D2 piano; deze is helaas (nog) niet te koop. Is dat wel zo, laten wij het direct weten!

​Hij is (nu nog) te koop!

We hebben het al laten doorschemeren: de Star Wars piano is te koop! We zullen toegeven dat het geen goedkope piano is, maar dan heb je ook wat. Via deze link kan je tot vrijdag 25 mei, 21:00u een bod doen op deze unieke, one-of-a-kind piano! Ben je te laat? Dan kun je misschien met een beetje handigheid en wat force je eigen versie maken?

Wat vinden jullie van deze originele fusie tussen twee stijlen? Ben je er fan van, moet je het nog een beetje aanzien of vind je het helemaal niks? Eén ding is zeker, het is zo origineel dat je er wel iets van moet vinden! Ik ben er benieuwd naar, laat het me weten in een reactie hieronder! Voor meer ideeën en leuke blogs over pianospelen, kun je je abonneren op onze pianonieuwsbrief. Hiermee krijg je gratis elke zondag een leuke en leerzame pianoblog in je mailbox waardoor je je vrije dag heerlijk ontspannen doorkomt! Leuke bijkomstigheid: je krijgt dan meteen 10 gratis proeflessen pianospelen erbij. Bevallen de proeflessen? Dan kun je de eerste maand voor slechts €1,- onze pianolessen uitproberen. Dit kun je kosteloos opzeggen met een mailtje, of doorzetten voor slechts €9,95 per maand! Heb jij zelf nog originele manieren om een pianoles te starten? Laat dit dan weten in de reacties!