Toffe gitaarcadeaus voor moederdag: de must-gives!

Het is zo ver: zondag 14 mei is het moederdag! Vergeet dus geen cadeautje te kopen! Een ontbijtje op bed doet het meestal goed, een liedje zingen misschien ook nog wel, een Rituals-pakket is een beetje afgezaagd, maar niet minder succesvol. Maar als je moeder heel erg van haar gitaar houdt, of misschien wel degene was die jou aan het gitaarspelen kreeg, is het misschien veel leuker om iets met gitaren te doen. Per slot van rekening is deze gedeelde passie (een van) de belangrijkste factor(en) die jullie bindt. En de kans dat ze zo’n persoonlijk cadeau veel leuker vindt dan een ontbijtje of een liedje is heel groot! Maar waar haal je dan gitaarcadeaus vandaan? Wij hebben ons best gedaan een aantal van de leukste gitaar-gerelateerde cadeaus op het internet te verzamelen op deze ultieme lijst van gitaarcadeaus voor moederdag!

De plectrumpons


​Je kunt nooit teveel plectra hebben, als het aan ons ligt. Met die insteek bedachten we dit cadeau: de plectrumpons! Nouja, bedachten.. We hebben hem niet zelf gemaakt, maar wel zelf uitgekozen! Met de plectrumpons kun je van elke klanten- of creditcard een plectrum ponzen. Handig als je geen plectrum bij je hebt, maar wel je bonuskaart! Laat je ons dan weten hoeveel plectra je uit een kaart krijgt? ;-)

De gitaar-snijplank


​Nu willen we bij Muziekschool absoluut niet rolbevestigend gaan doen, maar een gitaarsnijplank is een welkome toevoeging voor elke man of vrouw in de keuken! Zo wordt het bereiden van je maaltijden eindelijk een rockend geheel! Een stevig apparaatje, waarmee je zeker weet dat je jarenlang een mooie accessoire in de keuken hebt staan!

Gitaar rugzak


​​Maar als je dan al deze geweldige cadeaus aan je moeder hebt gegeven, moet ze ze ergens in kunnen vervoeren… Wat dacht je van deze gitaarrugtas om alle gitaarcadeaus in te vervoeren? Handiger wordt het niet! Vervoer alles, van gitaarcadeaus tot gitaaraccessoires of natuurlijk heel iets anders in deze mooie tas! En er is aan de details gedacht: de gitaarrugtas draag je schuin om je schouder, net als een echte gitaar!

Een gitaarsleutel


Wil jouw moeder ook altijd alles netjes houden thuis? Dan zijn kringen op de houten tafel absoluut uit den boze. Met deze stijlvolle muzieknoot-geïnspireerde onderzetters geef je de opruimdrang van je moeder een muzikaal nootje!

Dus vergeet het niet: zondag 14 mei is het moederdag! Wil je meer van deze blogs lezen? Wij schrijven elke week van dit soort leuke gitaarblogs. Wil je deze elke zondag in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Wij geven ook tips over hoe je je gitaarspel nog kan verbeteren. Voor €1,- ben je al een maand voorzien van tips, hints en lessen over je gitaar. Daarna kan je probleemloos opzeggen, of voor slechts €9,95 door met onze uitgebreide gitaarlessen!
P.S.: Wil je deze hebbedingetjes cadeau doen, maar is het geen moederdag meer? Deze gadgets doen het ook goed bij Sinterklaas, Kerst, verjaardagen… Eigenlijk alle feestdagen!