De Kubus

Cultureel centrum De Kubus biedt muzieklessen voor zowel particulieren als onderwijsinstanties. Zowel kinderen als volwassenen zijn hier welkom om te genieten van muziek maken. Van beginnende oriëntatiecursussen tot volwaardige ensembles. Alles is hier mogelijk!

Lesaanbod


Muziekoriëntatie, diverse ensembles, zang, blaasinstrumenten, slaginstrumenten, snaarinstrumenten, strijkinstrumenten en toetsinstrumenten.

Contactgegevens


Agorabaan 3
8224 JS  Lelystad
http://www.dekubuslelystad.nl/

muziekschool-de-kubus

Wat vond jij van muziekschool De Kubus? Laat het ons hieronder weten en geef aan welke les jij hier hebt gevolgd.
Guitar sem
Door

Guitar sem

op 16 May 2017

Erg goede muziekschool meer betrokken kundige docenten. En zoals eigenlijk alle muziekscholen veel goedkoper dan in het verkoop praatje over de online lessen van muziekschool.nl wordt gezegd. Rond de 400 euro voor een jaar voor kinderen en 800 voor volwassenen. En dan heb je dus les van een docent die jou echt ziet, en bijv ook een verkeerde speelhouding kan corrigeren.

Team Muziekschool.nl
Door

Team Muziekschool.nl

op 20 May 2017

Beste Sem, bedankt voor je review van de Kubus. De directe feedback van docenten is absoluut een pluspunt als je fysiek lessen volgt. We moedigen onze cursisten ook juist aan om dit te doen en sommige doen het ook beide. Wij proberen dit zelf te compenseren door ook in onze online lessen voldoende aandacht te schenken aan houding. Ook mogen onze cursisten ons hier alles over vragen wat zij maar willen. Online lessen zijn vooral geschikt voor mensen die in hun eigen tijd en tempo willen studeren. Daarnaast blijven fysieke lessen toch altijd een stuk duurder. De prijzen die je noemt zijn voor zo ver wij inschatten voor lessen in groepjes, niet individueel. Voor elk wat wils zullen we maar zeggen! Groeten, Carina

Reactie plaatsen