Waarom Muziekschool.nl

Online muzieklessen via video's en E-books. Op deze manier kun je les volgen in je eigen tijd en tempo, wel zo handig! Maar ook bij vragen kun je terecht bij jouw online muziekleraar. Wij zijn zo enthousiast over onze manier van lesgeven dat wij je 10 online lessen cadeau willen geven! Elke week ontvang je een nieuwe les in je inbox. Het is 100% gratis en je zit nergens aan vast. Al ruim 25.000 cursisten gingen je voor!

John Legend – Ordinary People

John Legend – Ordinary People

Bij de allereerste noten herkennen mensen dit liedje al. Het intro van ‘Ordinary People’ is een mooi stukje muziek waar je indruk mee gaat maken!

Ga je de uitdaging aan dit intro te spelen? Het is best een beetje moeilijk, maar met de juiste instructie en goed oefenen gaat het je zeker lukken.

Lees meer

Phil Collins – In the air tonight

Phil Collins – In the air tonight

“In the air tonight” van Phil Collins is een populair nummer, iedereen kent het. Regelmatig krijgen we verzoeknummers en dit nummer wordt veel aangevraagd.

Daarom heb ik er een tutorial van gemaakt. Het nummer leent zich goed voor de beginnende pianist. Dit omdat je gebruik maakt van slechts drie akkoorden: Het D mineur akkoord, het C akkoord en het Bes akkoord (deze zwarte Bb-toets, ofwel “bes”-toets vind je links van de witte B-toets).Lees meer

Liedjes om de kou mee weg te zingen!

Liedjes om de kou mee weg te zingen!

Dat het de afgelopen dagen steeds kouder wordt, hoef ik niemand meer uit te leggen. Maar hoe kom je deze donkere dagen door? Sinterklaas is het land uit en we kunnen ook geen Sinterklaasliedjes meer zingen. Wat blijft er dan over? Geen zorgen; er zijn genoeg liedjes die jij kan zingen om je warm te houden. De kerst komt er namelijk aan! Wij sommen hieronder een aantal liedjes op die jij makkelijk mee kunt zingen en waarmee jij de hele winter kan blijven oefenen!

Lees meer

Naar het blogoverzicht